torsdag 1 maj 2014

En första maj utöver det vanliga!

Idag har Richard varit i Skövde hela dagen och hjälpt sin pappa att flytta medan Elin, Juno, Isa och jag har varit iväg på hundigheter hela dagen lång:-)

Vi började med ett besök på Tjolöholm där det var inofficiell utställning och Elin och Juno var med. Juno skötte sig jättebra, fick fin kritik och blev BIR och fick ett HP:-)
Foto: Supportar Elin och Juno vid ett blåsigt Tjolöholm innan det är dags att dra vidare till agilitytävling i Alingsås
Sedan bar det av till Alingsås, eller Gräfsnäs rättare sagt, för att tävla agility. Isa och jag då. Förhoppningen var att fixa en pinne i hopptvåan, eftersom vi redan har tre stycken i agilitytvåan. Så blev det inte tyvärr. I hopploppet gick starten helt fel och vi missade en viktig sekund, eller kanske till och med en och en halv och även om vi räddade upp situationen ganska bra och gick in felfria hade vi bara 6:e bästa tid vilket inte räckte till pinne.

I agilityloppet däremot plockade vi vår fjärde pinne:-O Felfritt och en tid som räckte till en andraplats. Kan knappt tro det är sant alltså! Nu ska Isa få vila ett par dagar från agility, sedan ska vi träna lite starter inför nästa helgs dubbelklasstävling i Jönköping. Längtar redan!
Väl hemma igen tittade jag in hos hönsen och då hade en liten kyckling äntligen tittat ut....så söt så man nästan dör alltså<3 Det ligger en hel del ägg kvar så det ska bli spännande att se hur många kycklingar det blir tillslut:-)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar