måndag 13 oktober 2014

SM-pinne: check!

I helgen har hundarna och jag varit Vårgårda och tävlat, eller Isa och jag har tävlat och Pi har varit med och supportat och skött sig helt fantastiskt bra hela tiden:-) På lördagen var det officiell tävling alla klasser = lång dag och på söndagen var det DM och stämningen var på topp!

Kan inte vara annat än sååå nöjd med alla våra lopp (totalt 5 stycken och inte en enda disk trots att vi inte fegade en sekund). Isa har varit helt grym och glad och tänk att vi faktiskt fick vår allra första SM-pinne:-) Jo, på lördagens agilitylopp knep vi en 9:e plats och det räckte!!! Helt galet alltså!!! Tur att utvecklingen går framåt:-P

Hittade en film (den första i ordningen nedan) på en av våra första tävlingar som ägde rum 2009 och just nu känns det väldigt bra att vi inte gav upp, trots att det många gånger varit väldigt nära:-P. Vi har pausat många gånger (läs väldigt många gånger), funnit nya vägar och belöningar, pausat igen, fått grym hjälp av Elin och nu är vi här. Typ. Filmen från DM är inte på pinnloppet utan från finalloppet på söndagen, låååång bana alltså:-)


Agilitytävling idag igen󾍇
För övrigt så har det hänt så mycket skojigheter sedan sista att jag knappt hänger med själv, men topp tre måste nog vara (utan inbördes ordning) att:
  • Pi och jag ska på Valpcamp med Game On Dog i mitten av november
  • Företagande mot Grön omsorgkursen fortsatte förra veckan och var lika rolig och lärorik som första gången
  • Våra Isbartjejer Bojan och Berit ÄNTLIGEN börjat lägga gröna ägg:-)
    Äntligen har Bojan och Berit börjat producera󾍇

1 kommentar:

  1. Gåshud på det alltså! Ni är så jäkla grymma!!!

    SvaraRadera

Sidvisningar