torsdag 9 januari 2014

Meya är hemma igen...

Hejsan! Det har varit lite stiltje på bloggen ett tag nu men jag ska ge er alla en liten uppdatering vad det gäller hundarna för det är en del som undrat.

Det var med blandade känslor som jag och Richard hämtade Meya i tisdags efter att hon varit på prov hos en helt fantastisk familj. Självklart var det otroligt kul att få träffa vår underbara hund igen samtidigt som vi tycker det är jättetråkigt att de inte kunde fortsätta ta hand om henne. Det hade ingenting med Meyas beteende att göra utan mer på grund av att de inte kände att de kunde ge henne det hon behövde. Hon har varit jättesnäll mot barnen (två killar på 6 och 8 år) och deras kompisar, hon har varit med på jaktträning och fixat det galant bland alla hundar som var med, hon har hälsat på andra hundar, hon har gått lös, hon har varit med i butiker mm. Ja hon har skött sig mycket mycket bättre än vad vi trott och det är vi såklart glada för!

Vi testade att ta hem Isa igår och vi fick det helt klart för oss att är helt lönlöst att få dem att blir sams. De går i gång som fan bara av att se varandra!? Så efter att Richard och Isa varit på kurs ikväll fick hon återigen flytta hem till mamma och pappa tills vi hittat ett nytt hem åt Meya.

Detta var lite kort om hur det ligger till och vi hoppas att vi hittar någon snart som kan ge Meya mycket kärlek livet ut för det är hon värd!
Finaste<3

3 kommentarer:

  1. Vilken fin hund, jag gissar att det inte är en hund som vill bo i lägenhet i Göteborg dock med naturen in på husknuten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Vi tror att för Meyas skull ska hon nog helst få bo bo landet...

      Radera
  2. Lycka till och hoppas att allt löser sig för er, inget lätt att skiljas från en hund och vän!

    SvaraRadera

Sidvisningar