söndag 1 juni 2014

Nya projekt på G

God morgon!
Har precis vaknat efter att ha sovit av efter en väldigt lugn natt på jobbet (Richard sover än och han har inte jobbat natt:-P). Äggen kokar på spisen, kaffet droppar i bryggaren och ute är det strålande sol, ja det ser ut att bli en fin dag! Tiden de senaste dagarna har passerat förbi i en rasande fart och vi har så smått börjat planera för våra nya projekt här hemma (nu när taket äntligen är klart!)

Altanvirket har kommit och bygget sätter igång på tisdag. Staketvirket har kommit och det projektet kommer förhoppningsvis igång så smått imorgon och det ska bli så himla skönt med ett riktigt staket runt tomten. Inte minst när vi är Junovakter:-P

Igår kväll fick vi hjälp att få hemkört en superfräsch och fin billig lekstuga som vi ska ha som hönshus:-) Den är inte så mycket större till golvytan än det hus vi har nu men det är bra mycket högre i tak och bra mycket finare:-P. Den ska inredas med reden och sittpinnar och när det är klart ska hönsgården flyttas till framsidan av vår tomt, och vi kanske skaffar några hönor till:-)
Foto: Hönsens nya lya󾌧 
Vem/vilka ska då flytta in i det gamla hönshuset? Det återstå att se...men det finns en plan:-P

Nu hinner jag inte sitta här längre utan ska ut och pyssla lite med hönsen...och kanske blir det så att småttingarna får flytta in till de stora idag...vi får se!

Ha en fin söndag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar