måndag 15 september 2014

Nu är trädgården snart HELT inhägnad!

Har länge (typ hela mitt liv) drömt om att ha en trädgård som är helt inhägnad där hundarna kan vara ute hela dagarna (om de vill) utan jag ska att behöva vara orolig att de springer iväg eller framför allt springer ut på vägen. Nu är den drömmen snart sann. I förrgår började vi att stängsla med ett 120 cm högt nätstaket som ska gå i princip hela vägen runt (förutom på framsidan där vi i somras byggde "finstaket")  och jag tror faktiskt att vi blir klara med det i veckan.

Hade det bara varit till för våra hundar hade det säkert räckt med 90 cm men eftersom Juno är här ganska mycket (som till exempel från stillastående hoppar över vår grind i köket) och eftersom vi ganska snart tänker skaffa ett par getter tänkte vi ett steg längre.

Isa kommer säkerligen tycka det blir lite trist att hon inte kommer kunna gå på sina egna promenader, inte kunna gå ner till grannarna och hälsa på och inte kunna spåra efter harar som hon vill...men säkerheten går ändå först! Här kör inte många bilar förbi men när de väl kommer så kör de i en rasande fart...trots vår fina varningsskylt! (grannarna kör dock som tur är väldigt lugnt och stilla)
Foto: Get- och Junostängslar󾌪

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar