måndag 30 september 2013

Födelsedagsfirande och vardagsfix=)

Till att börja med måste jag säga stort grattis till våran fina, galna, spralliga, energiska Isa som fyller hela 7 år idag. Det är inte klokt egentligen vad tiden gått fort! Hon må gå både mig och Richard (och många andra) på nerverna ibland men det gör inte så mycket. Isa är Isa, så är det bara.! Speciell. Så mycket vi älskar denna lilla hund alltså<3
Har vi firat henne undrar ni då? Jo då, hon är minsann fått mjuk kattmat till middag, vilket är hennes absoluta favorit:-)
Gamla foton tagna av Elin Larsson

Förutom att fira Isa så har dagen ägnats åt det som kommit mig för. Inga måsten alls. Richard har sovit efter nattjobb. Jag har fixat lite i hönsgården och de har fått lite måndagsgodis i form av potatis, bönor och ris och de har dessutom också en ny fin balansbom som verkligen uppskattades:-) De är verkligen superroliga att "hänga med":-)

Nya "balansbommen"

Promenerade sedan en sväng med hundarna, 9,5 kilometer blev det idag i det fina vädret. Käkade syltkakor till lunch och kollade samtidigt på ett avsnitt av "Hela Sverige bakar" och ett avsnitt av "Hollywoodfruar". Myste och lekte lite med katterna en stund (som egentligen inte får vara på köksbordet:-P), fixade lite i garaget, åt en syltkaka till och när Richard vaknade åkte vi till Åsa och mötte upp en ny promenadkompis. Vi gick ner till Rågelund och tillbaka och för att vara Meya måste jag ändå säga att hon skötte sig hyfsat bra.

Inga katter på köksbordet:-P
Fina Nox
När vi kom hem igen blev det lite apporteringsträning med både Isa och Meya. Fokus låg för Meya på linjetag och jaktfot och för Isa på att bara ha kul, och det gick sååååå bra. Nu har Richard åkt till träningen och när han kommer hem ska vi käka tacos:-) Gottigt!

Ha det gott!
P.S Idag har vi rensat kattlådan på helt normala kattskitskorvar och inte en enda diarré. Yey:-)

1 kommentar:

  1. Grattis till fina Isa, idag föds dom bästa hundarna! Kram från Scott

    SvaraRadera

Sidvisningar