onsdag 11 september 2013

Dag ett som 13 i familjen:-)

Det var värst vad dagen susade förbi snabbt men som lovat så kommer här en liten dagsuppdatering. I morse på väg hem från jobbet så hämtade Richard som sagt våra nya familjemedlemmar, Ebba och Gertrud. Två små 15 veckors bondkattflickor som förhoppningsvis ska få spendera ett långt och lyckligt liv här hos oss. För er som undrar över namnvalen så har vi döpt dem efter våra mormödrar som betytt otroligt mycket för oss båda. När katterna installerat sig så käkade Richard och jag varsin äggamacka (Big Mamas ägg) till frukost innan vi gick och la oss en stund.

Vi sov till halv tre, gick upp och åkte till apoteket och köpte avmaskningsmedel och sedan till ICA och köpte lite smått och gott. Kaffe bland annat! När vi kom hem blev det frukost nummer två (vi gillar frukost:-)

Richard åkte till träningen och jag passade på att promenera några kilometer med hundarna, 8,5 närmare bestämt, eftersom katterna låg och sov. Hemma från promenaden blev det ett kort apporteringspass med både Isa och Meya i hopp om att minska framför allt Isas jaktlust på de små jamande, spinnande liven:-P Det gick inte som jag tänkt mig! Isa älskar katterna på ett ganska brutalt sätt om man säger så och därför har hundarna varit i hallen när katterna har varit uppe med mig i vardagsrummet/köket och busat nu ikväll. Meya säger varken bu eller bä utan tycker nog mest att de är besvärliga. Förhoppningsvis kommer hundarna snart inse att katterna, precis som hönsen, nu blivit en del av familjen Leuchovius/Vahlersvik och vara snälla och vänliga mot dem:-)



Nu sover katterna gott, hönsen är instängda, hundarna är rastade, Richard är hemma och vi har käkat mat. Läggdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar