måndag 23 september 2013

Uppe med tuppen en ledig dag=)

God morgon kära vänner och bloggläsare. Idag vaknade jag tidigt och det verkar än så länge som att det kommer bli en superfin dag. Richard har åkt till jobbet och jag sitter här i köket med det goda morgonkaffet, en morgontrött Meya på foten och en spinnande Ebba i knät. Mysigt som tusan<3

Välbehövlig ledighet väntar idag efter en minst sagt hård helg på jobbet och när jag stämplade ut igår kände jag bara phuuuuu....inte ofta jag brukar vara så trött i både kropp och själ alltså. Då är det extra gott att i dörren hemma mötas av fyra glada bekymmerslösa fyrbenta. Tröttheten omvändes snabbt till lycka och glädje och efter en skogstur i ösregnet där hundarna sprang runt som små idioter var jag som en ny människa igen. Tänk vilken glädje våra husdjur skänker oss<3 Ännu mera glädje blev det när jag hittade ett nylagt ägg i hönshuset:-)

Eftermiddagen och kvällen igår gick fort. Efter skogspromenaden satte jag igång med bullbak och Richard grejade lite med lamporna i vardagsrummet. Äntligen fick vi upp en taklampa:-) Sedan var det matdags och tv-tittande innan läggdags.
Foto: Någon har tagit min plaaaaats!!!
Isa var lite konfunderad över att någon tagit hennes plats i TV-soffan:-P
Foto: Yummie󾌵
Mmmmmm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar