onsdag 16 april 2014

Spenderarbyxorna är på igen...vi har köpt ett bord!

Sedan vi flyttade in här i huset har vi diskuterat och planerat att köpa nytt köksbord och nya köksstolar. Det skulle vara vitt, ha vita tillhörande stolar i trä, inte vara allt för stort och klumpigt och inte allt för dyrt med tanke på att vi båda är ganska klantiga och det vore ju ganska dumt att typ repa ett bord som kostar skjortan. Dessutom känns det som man kan lägga dyra pengar på annat (som fler hönor till exempel:-P)

Vi har letat på IKEA, EM, Jysk, Blocket och andra affärer men inte riktigt kunna bestämma oss eller hittat något som passat. Har också haft funderingar på om jag skulle försöka måla och lacka om bordet vi har men...nej...någon gång i livet måste man köpa sitt första helt nya köksbord!

Så igår så bestämde vi oss äntligen för ett. (Egentligen borde vi väl lägga alla våra pengar på takomläggningen) men efter noga överläggning och med tanke på att vi båda fick en ganska okej löneökning i år så slog vi igår till och beställde ett från Trademax.se. Ett som passar oss perfekt och köksinredningen är snart komplett....längtar så tills det kommer! (Vi har dessutom sedan innan lovat bort vårt nuvarande bord till Richards pappa så vi hade väl inget val egentligen:-P)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar