torsdag 17 juli 2014

Äntligen...

...har vi fått köpt en ny dator och jag hoppas kunna komma igång lite bättre med bloggandet nu. Vår gamla dator blev överhettad en gång i kvarten och dog titt som tätt och var dessutom seg som skam, dvs det tog över en halvtimme att ladda upp en bild:-P Inte så hightech!

Egentligen köpte vi denna datorn för en vecka sedan men har pysslat med en massa annat och plockade upp den först i förrgår. Det är nämligen så att jag ÄLSKAR den värme som varit och mått och mår fortfarande fantastiskt bra i kroppen (inte mer än ett par svullna fotleder som bråkat lite då och då men det går väl att stå ut med) och då får man ju passa på att fixa allt man bara kan och orkar. Som att bygga staket, tapetsera möbler, klippa gräset, träna med hundarna, promenera, bada (ja, ni läste rätt, jag har badat, två gånger till och med!) och bara njuta av livet!



Idag ska vi vara hemma hela dagen, ska bara in till Åsa en snabbis och hämta ut lite mediciner åt vår katt Gertrud som blev ganska illa biten av grannkatten igår natt. Veterinärbesöket resulterade i drän, tratt, antibiotika, smärtlindring och vila men hon ska nog snart bli bättre...hon är redan lite piggare men haltar lite... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar