lördag 12 oktober 2013

En vision...

Har hela veckan haft en vision om att skriva ett litet fint blogginlägg om vad som hänt den sista tiden men när elektroniken sviker är det inte så lätt. Både mobil och dator börjar sjunga på sista versen (de dör och återuppstår om vartannat) och det i kombination med ett otroligt långsamt internet gör att jag blir lite smått tokig ibland. Vi har i nuläget inte med vår knapra lilla budget råd att köpa nytt (och hastigheten på nätet går inte att göra någonting åt), så... det är bara att bita ihop och nu ska jag skriva snabbt här innan datorn själv väljer att starta om sig själv:-P

Så vad har då hänt? Det har ju gått en ganska så lång tid sedan sista uppdateringen men förra fredagen var jag hemma hela dagen och städade, bakade och fixade precis hela dagen. Det blir snabbt stökigt och dammigt även i ett litet hushålle...
Förra lördagen startade Meya och jag vårt allra första Working Test och det gick så mycket bättre än förväntat. Meya skötte sig helt fantastiskt och hade jag bara varit lite mer på alerten hade antagligen poängen blivit mycket bättre:-) Nu blev det totalt 67 poäng (av 100) och vi fick dessutom pris för "Domarens val" på sista stationen som var en sökruta där Meya bara sprang rätt ut i rutan, plockade en dummie och kom in med den. Allt gick på mindre än 10 sekunder och domaren blev lika förvånad som jag:-) Hihi. Kul var det i alla fall trots regn och ruskväder och jakten är verkligen någonting vi ska fortsätta med!

I söndags förra helgen var Richards familj här och hälsade på. Vi bjöd på pajer, tog emot presenter, promenerade en sväng och åt efterrätt innan de åkte hem mot Skövde igen. Trevligt värre:-)

I veckan har de mest varit jobb...faktiskt varje dag...OCH vi har äntligen fått installerat vårt nya vattenfilter. Nu har vi inget järn i vattnet längre men när snubben var klar med installationen så kläckte han ur sig att vi har väldigt mycket "Humus" i vattnet och att vi behöver ett kolfilter för att få bort detta. Suck!

Annars mår katter, hundar och höns bra. Richard var med katterna hos veterinären igår eftersom de skulle få sin andra vaccination. Vi fick beröm för katternas fina form och det kändes ju bra med tanke på att de tidigare haft bekymmer med sina magar. Nu är de ju bra i magarna båda två och med den aptiten de har (framför allt Ebba) så vore det konstigt om de inte lagt på sig...hihi...Där maten finns, finns också lille Ebba...:-)



Idag är Richard iväg och tävlar Taekwondo och jag är hemma och håller tummarna. Har en del att fixa med och imorgon bär det av till Vårgårda med hundarna eftersom Isa och jag ska tävla DM i agility. Weiiiii:-)  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar