lördag 26 oktober 2013

Myskväll med Elin och Juno

God morgon!
Sov till två igår efter en natt på jobbet med lite mindre av det där som kallas vila, vilket inte gör så mycket för min del för då går natten fort! Käkade frukost/lunch och gick en promenad med hundarna. När vi kom hem stod granntjejen (7år) och väntade vid våran brevlåda. Hon ville springa agility med Isa och Meya, vilket jag lovade henne en dag förra veckan. Till en början var hundarna lite reserverade men det övergick ganska snabbt i att de tyckte att hon var en riktigt kul liten och att hon dessutom bjöd på ost gjorde inte saken sämre. Agilityn gick väl lite sisådär men det är ändå guld värt att hundarna får socialisera lite med små människor.
När mörkret började falla gick hon hem och jag gick in och städade undan lite innan Elin och Juno kom på besök. Vi käkade middag, pratade hund i mängder, kikade på idol och åt Pringels. Mysigt värre!
Idag jobbar Richard och jag och hundarna ska iväg på agilitytävling i Kungälv. Känns lite konstigt att inte ha stigit upp i ottan och redan vara på plats. Nej, det är inte banvandring förrän tidigast 15:30 så jag kan ta det lugnt här hemma en stund till!
   




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar