söndag 9 mars 2014

Borta bra...

I fredags eftermiddag efter en långpromenad och lite fix här hemma så åkte Isa, Richard och jag upp till Skövde för lite försenat jul-och födelsedagsfirande. Kvällen spenderades hos Richards mamma Marianne och syster Josephine där det bjöds på mat, rödvin, tårtbakelse och för födelsedagsbarnet Richard blev det också en och annan avec.
Foto: Från dagens promenad<3
På lördag morgon blev det långfrukost innan vi körde ut till Richards mormor Ebba för att lite försenat fira hennes 94-årsdag. Hon bjöd som vanligt på kaffe och hembakat och ja, jag kan inte säga annat än att "mormor" Ebba är helt fantastisk! Vi gick ut en sväng på gården där hon bor (#typfinastegårdenisverige), Isa sprang omkring och sniffade efter katt och vi bara njöt av tillvaron och fick lite inspiration till vår egen kommande "köksträdgård". Efter liiiite mera fika var det dags att åka vidare (tiden går alldeles för fort!)
Foto: På besök hos mormor Ebba:-)
 
Vi lämnade Josephine, sa hejdå till Marianne och körde vidare in till Skövde centrum för att hälsa på Peter (Richards pappa). Han bjöd på semla och mera kaffe blev det också (hej magsår!). Vi lastade in en del grejer i bilen som han skänkte oss (bland annat en motionscykel, en dammsugare och en kontorsstol), gick en liten kort sväng med Isa innan vi begav oss hemåt igen...
 
Borta bra men hemma bäst. Visst är det jätteskönt att komma iväg ibland och se lite annat, men än skönare är det att komma hem. Hem till katterna och hönsen, som min pappa varit snäll och kikat till när vi varit borta. Ebba och Gertrud verkade glada över att ha oss hemma, eftersom de under hela melodifestivalen igenom höll oss sällskap i TV-soffan. Älskade underbara katter<3
  Sällskap i mellosoffan;-)
Nu ska Isa och jag trotsa mina för tillfället överjävliga leder och gå en långpromenad i det fina vårvädret och hoppas på att Richard är vaken när vi kommer hem! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar