onsdag 19 mars 2014

När benen känns trötta går vi på älgdejt

Gårdagens powerpromenad känns allt i benhinnorna idag ska jag då meddela...ja i hela kroppen rättare sagt! Men det är väl bara att vila lite till, ta en kur antiinflammatoriskt till, dra på stödstrumporna och hoppas på att vädret blir bättre snart (då blir allt mycket lättare!) Sommar, sol och 40 grader...ja tack gääääärna=)

Det där med vila har vi ändå fixat ganska bra idag. Efter långfrukost framför datorn lunkade Isa och jag till skogs en liten stund (istället för att som planerat gå vår vanliga långpromenad). Mysigt värre ändå fram tills dess att vi helt plötsligt upptäckte fru Älg som stod i ett buskage och betade några meter bort. Eller rättare sagt så upptäckte Isa henne ganska så långt före mig. Kan inte hjälpa det men jag har en slags hatkärlek till dessa gigantiska djur alltså. De är så fascinerande, så fulsnygga och så läskiga!

Isa och fru Älg, som vid detta laget är ganska så bekanta med varandra (det är inte första gången de ses) tjenixade en snabbis innan de sedan gick åt varsitt håll. Tror helt ärligt att Isa faktiskt också har lite respekt för denna madame:-P Vi traskade vidare hemåt, satte oss i soffan, delade på en morot och kollade sedan tillsammans med katterna på ett avsnitt av "Renées rubriker" på TV3-play. Ett mycket sevärt program...nästan lika sevärt som "Farmen":-P

Nu har jag laddat med ett par koppar kaffe och lite havregrynsgröt pimpad med diverse fröer inför en kväll på jobbet! 


1 kommentar:

Sidvisningar