måndag 10 juni 2013

En händelserik helg!

Hej Bloggen & alla läsare!

Det har hänt mycket nu på bara några veckor, men tänkte börja summera helgen för en vecka sedan.
En kompis, Anton, ska gifta sig i slutet på sommaren så lördagen hade vi planerat in en svensexa. Anton trodde vi skulle åka och fiska men det var dagen efter så han anade ingenting. Blev LITE förvånad när alla vi stormade in i lägenheten. Resten av dagen spenderades i Göteborg med diverse aktiviteter bla fångarna på gården i Gökboet, middag på Puta Madre och avslutades på Andra långgatan. Mycket trevlig dag.

Söndagen var det dags för en liten fisketripp till Hökensås. Lite halvseg efter gårdagen, packades diverse fisketing in i bilen och vid lunchtid mötte Tony upp för avfärd mot Hökensås alla sjöar. Hade räknat med massa fisk (brukar va väldigt bra fiske dom gånger vi varit där innan), o på deras hemsida stod det att denna helgen lovades toppenfiske. Efter lite extra körning i jakt på korvbrö o snus, som ja för övrigt glömde att köpa när vi väl kom till affären :P startade vi fisket i L. Havssjön. tidigare när fiskat i Hökensås har vi mest kört spinn o bottenmete, men denna säsong har det mest blitt fluga, så det va på fluga vi skulle lura bågarna! Trodde vi ja :P va en del vak när vi riggat upp och efter nån timme drar även sländorna igång. Men fisken är svårlurad, trots nyinköpta flugor :P Det enda som fastnar på kroken är några abborrar. När kvällen närmar sig begav vi oss till gamla hederliga Ibbesjön som tidigare gett mest fisk och där vi även skulle övernatta. Blev inte så mycket mer fiske denna dag utan lite grillning o sen va det sängdags för att va utvilade nästa dag. Drog igång fisket runt 5-tiden igen i samma sjö, ingen större aktivitet i sjön så vi körde mest bottenmete med Powerbait...utan framgång alls. Åkte vidare till Göl 39 o S. Öjasjön men inget napp där heller. Avslutade fisket med lite kastfluga i Sydvattnet men bom där också. Ingen fisk med hem men det va härligt att komma ut i naturen o lufta spöt lite :)

På kvällen var en stor händelse, nämligen gradering för svartbälte i Taekwon-Do. Hela klubben graderades och jag var sist ut, vilket innebar att det drog ut lite på tiden, men men det gick bra ändå så numera kan jag titulera mig Boosabum-nim!

1 Dan :-)
 
För övrigt strax bara 14 dagar kvar till flytt!!!
 
Nattinatt bloggen o alla läsare :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar