lördag 29 juni 2013

Lyckliga vi!

God morgon!
5 dagar som husägare idag och det är helt GALET vad tiden sedan vi fick nycklarna gått fort! Därav har denna lilla så snällt fått ställa sig åt sidan några dagar men nu ska vi se om vi inte kan uppdatera lite bättre framöver. Vi lämnade lägenheten för gott igår dvs lämnade nycklar och fick också godkänt på besiktningen så NU är vi bara HUSÄGARE och kan släppa trista gamla Björkris! Faktum är att vi redan glömt Björkris och det känns som vi flyttat hit direkt från Skövde där vi bodde innan...säger väl en del om vad vi tyckte om den lägenheten:-P

Tiden de sista dagarna har som sagt gått så sjukt fort. Vi har konkat, pysslat och fixat och det är sjukt mycket att hålla koll på mot vad det är i en hyresrätt:-P Det är minireningsverk, vattenfilter, pumpar och mycket mer men vi ska nog lära oss eftersom. Richard fick redan första dagen vi flyttade in byta flockningsmedel i minireningsverket, det ni!

Trots allt vi ska ha koll på kan vi inte säga annat än att det är HELT J*VLA UNDERBART att bo här! Vi har vekligen hittat hem och jag känner ett lugn inombords som jag inte känt på riktigt länge. Att vakna på morgonen och bara öppna ytterdörren för hundarna är LYX!

Hundarna ja, de stortrivs med. De har redan hunnit med att smaka på grannens katters fekalier, badat i avrinningsdiket för minireningsverket, repat hela golvet (inklusive trappan), jagat fåglar på tomten, fått nya kompisar i form av små grodor, jagat varandra 7000 varv runt huset, utforskat varenda liten vrå i källaren och mycket mer. De känns faktiskt också mer avslappade än någonsin och igår låg de till och med i soffan båda två samtidigt! Händer typ aldrig!
Första kvällen...

...firade vi med Champagne (billigt mousserade vin:-P)

 

Många små fåglar att jaga:-P

Under dagen idag tänkte jag försöka leta upp min "riktiga" kamera som finns någonstans i någon flyttkartong, fota lite och sedan lägga upp lite mer bilder!
 

1 kommentar:

  1. Gud så mysigt och härligt det ser ut!! Grattis till villa-livet!! :D Grymt skönt att bo på landet ibland ;)

    SvaraRadera

Sidvisningar